Ny Norgesrekord i løftebrudd


Hentet fra http://tredjevei.no/

11 kommentar so far »

 1. 1

  Fabian W said,

  Bra jobba, gutta! Jeg tenker på denne bloggen:) Fant ikke noe annet sted å skrive det.

  • 2

   Finnmark Unge Venstre said,

   Takk 🙂 håper Uv vinner skoledebattene, vi skal nok gjøre våres del i det 🙂

 2. 3

  Leirbag said,

  Og V setter Norgerekord i å ikke snakke om egen politikk, og det er imponerende med tanke på hvor lite de andre partiene også snakker om egen politikk!

  Så dere bør ikke tro at dere er noe bedre.. Og forøvrig, snakker vi løftebrudd så kan vi si at forrige bondevikregjering ikke lovte noe og hadde dermed heller ingen løftebrudd.

  Men med en V-justisminister og innføring av norges «patriot act» så bør heller ikke V late som om de er noen forkjempere for personvernet.

  Om de virkelig hadde vært det hadde de GÅTT UT AV REGJERING om det var slik at H og KrF presset på for å få til en verre «patriot act».

  Men det gjorde de altså ikke, for Sponheimen ville fortsatt ha bittelitt makt i hendene. Noe som også er grunnen til at han gir seg etter valget. Ikke noe vits å fortsette om han må vente 4 nye år på å «kanskje» få seg en toppjobb.

  Nei, V = resten av det politiske Norge!

  Selvsentrert, løgnaktig og ute av takt med befolkning. Og en dag, en vakker dag, vil befolkningen rigge opp en giljotin på offentlige steder igjen, og den dagen…. Jeg gleder meg!

  • 4

   Finnmark Unge Venstre said,

   Selvsentrert, løgnaktig og ute av takt med befolkningen? Virkelig, høres ut som FrP. Og vi snakker ikke om den forrige regjeringen, vi snakker om regjeringen nå. Venstre har sagt at de ikke går i regjering med FrP, de har ikke sagt noe om H eller Krf. Jeg kan si at du har rett i at vi snakker lite om våres politikk, men det er kanskje fordi noen ikke hører etter når vi faktisk snakker? Hvis du vil ha FrP i regjering så værsegod, så om et år vil jeg møtes med deg utenfor Stortinget og diskutere hva de har gjort bra for dette landet. Si meg hvis V hadde gått ut av regjeringen akuratt da, på hvordan måte hadde gjort situasjonen bedre? Hold dine venner nært, men hold dine fiendene enda nærmere…

 3. 5

  JILL WHITE FANEBUST said,

  Den Rød Grønne har knapt innfridd 10% av sine løfter.Dårligste regjering
  i fredstid.

  JILL

 4. 6

  Sur & Lei said,

  Ja hva hadde dere ventet?
  Stoltenberg som kjørte bort i en parkert bil og lurte seg fra stedet.?
  Kan ikke stole på slike folk vet du!

  Fin video 🙂

 5. 7

  Marit said,

  Dette med å dra fram Dørums «patriot act» er ganske tåpelig. Hvis du fulgte med på politikk på den tiden, så vet du utmerket godt at hvis noen andre enn Venstre hadde hatt justisministerposten på det daværende tidspunkt, hadde det blitt mye mye verre. Stemningen etter 9/11 var ikke akkurat personvernsretta.

  • 8

   Finnmark Unge Venstre said,

   Jeg vet ikke helt hvem dette var rettet mot, men det var ikke jeg som dro fram Dørums «patriot act» og jeg kan innrømme at jeg fulgte ikke med på politikk på den tiden. Grunnen til det var vel at jeg bare var åtte år gammel og hvis du viser meg en åtte åring i dette landet som setter seg ned hver kveld for å se på nyhetene, vet alt som foregår på Stortinget og er en engasjert politikker så skal jeg innrømme at jeg er en komplett idiot.

   • 9

    Leirbag said,

    Først og fremst, hvorfor drar du frem FrP her? Jeg sympatiserer ikke med de og nevnte så vidt meg bekjent ikke de i det hele tatt.

    Du kan virkelig det med å gå rundt grøten skjønner jeg.

    Uansett, om V hadde gått ut av regjering i forrige regjering de satt i, så hadde de vist at de vet å holde seg til sine prinsipper.

    Javel, det hadde blitt verre (mest sannsynlig) om de hadde gått ut av regjering, men vet du hva? Det er FULLT MULIG å gå til valg på at man skal OMGJØRE tidligere regjeringers valg, og jeg tror faktisk det hadde vært bedre.

    Og fordi de IKKE gikk ut av regjering er V like patetisk som resten av det politiske Norge.

    Og du beviste akkurat det ved å dra frem FrP i en diskusjon hvor de var fraværende, helt til altså DU, klarte å dra de inn her.

    Latterlig, patetisk og tragisk nå.

    Gratulerer!

 6. 10

  Nic Arnevåg said,

  Lurer virkelig på hva planen deres er? Tror dere at dere kommer i regjering ved å angripe dagens regjering UTEN å angripe den virkelig store motstanderen dere har? Har dere ikke kontakt med virkeligheten? Vet dere ikke at H+Frp nå står i posisjon til å overta regjeringsmakta i Norge? Om dere VIRKELIG er skeptisk til en Frp regjering, så bør dere kanskje rette skytsen mot rett mål…. For alt dere gjør nå (som jeg har sagt før) er å gjøre Frp en bjørnetjeneste. Og hver gang dere angriper dagens regjering, så gir dere Frp flere stemmer….

  • 11

   Finnmark Unge Venstre said,

   Vel vi skal nok angripe FrP og, men det kommer til å skje under valget og skoledebattene. Det eneste som er at ingen har tatt seg tiden til å skrive noe om FrP her. Det er ikke det at vi ikke vet hva som skjer omkring i landet, vi skal nok debattere hard mot både Ap og FrP. Så du skal ikke bekymre deg for at vi ikke kommer til å angripe begge delene og ikke bare en.


Comment RSS · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: